• norsk, bokmål (Norge), Norwegian, Bokmål (Norway)
  • English (United States), English (United States)
  • svenska (Sverige), Swedish (Sweden)
NMF

Velkommen til SAS

SAS er det nye administrasjonssystemet for Norges Motorsportforbund. Som utøvere kan du delta i konkurranser og betale lisensene, klubber kan administrere konkurranser og resultater etc.

Logg inn med de samme påloggingsinformasjon du bruker i MinIdrett, KlubbAdmin eller SportsAdmin. SAS vil automatisk hente personopplysninger og medlemskap fra disse tjenestene.


Informasjon

Utøvere
Din profil i SAS er koblet til din konto i MinIdrett. Din personlige informasjon, medlemskap etc. hentes automatisk og presenteres i SAS. Som utøvere kan du registrere dine kjøretøy/fartøy, kjøpe lisenser, delta i konkurranser og se dine konkurranseresultater.

Klubber
Som en klubb i SAS kan du se medlemskatalogen håndtere lisensierte medlemmer, søke om nye konkurranser og administrere dem. For å få tilgang til klubbdelen i SAS trenger du noen av følgende funksjoner i KlubbAdmin: Arrangementsansvarlig, Org.ansvarlig eller Leder.

Trenger du hjelp?
Kontakt nmf@nmfsport.no hvis du trenger hjelp med SAS, eller besøk www.nmfsport.no .

Oppdateringer og vedlikehold av SAS foregår hver mandag mellom 06:00 til 08:00. Systemet er utilgjengelig i denne perioden.